fredag 14 oktober 2011

Massor av GEGGAMOJA!

Just nu är butiken fylld med nyheter från Geggamoja!
Varmt välkomna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej där!
Kul att se att du är "tillbaka".. Hoppas att semestertrippen var superb! Vi får kanske se någon smarrig maträtt därifrån ;-)
Ville bara säga att din svägerska skötte sej perfekt när du var iväg - innebär alltså att jag handlade som en galning även vid detta besök....hm!
Vet inte om hon la en lapp eller så, men dendäringa underbara koftan som du har på dej i förra inlägget (cream) var jag på jakt efter...Hoppas att hon la en lapp om att jag är intresserad när de kommer in igen (tydligen annan färg) och skulle du få in de igen till barn så lägg undan en direkt till Sigrid. Halledaaaaa så fina de såg ut att vara!! (ja, jag vet att om man ser det på bloggen och vill ha så bör man kasta sej i bilen om man ska hinna handla...men, det gick inte denna gång)
Nog tjabbat denna gång - ha´t så bra i höstrusket..ser fram emot nästa inlägg - alltid kul att läsa din blogg.
/S&S mamma Anna

Linda sa...

Hallå fina Anna!
Tack för dina alltid lika roliga kommentarer, jag blir så glad!
Semestertrippen har varit super, kommer nog att bjuda på lite bilder där ifrån.
Koftan Mildred kommer att komma på repeat i början på december till oss vuxna i färgerna gammelrosa och brun. Bara säg till vilken färg och storlek så lägger jag undan till dig, så du slipper att slänga dig i bilen direkt, hi hi!
Du kommer oxå bli sjukt glad för igår la jag en expressorder till dem små hönorna så koftan, underklänningen och matchande leggings kommer i den gammelrosa färgen i november.
Lilla S kommer bli sååå lycklig, kanske mest hennes mamma!
Hör av dig när du vet om du vill förboka för det kommer bara en i varje storlek så fixar jag det.
Ha en härlig dag i höstrusket, så hörs vi!
Kram!