måndag 5 januari 2009

Nyårsafton 2008

Bästa nyår ever! Underbar champagne och mat, underbara vänner, vad mer kan man önska sig.
Dukningen gick precis som till jul i vitt och silver.
Jag älskar att få duka, dock inte lika roligt att diska men det får man ta.







Förrätt 1
Blinier med creme fraiche, lök och stenbitsrom
Dryck: Dom Perignon

Fantastiskt att få njuta av denna dryck!



Bara ett litet pys.





Efter första förätten var det dags för spabad. Så härligt, minus 7 ute, plus 38,5 i vattnet.



Förrätt 2
Hummersoppa
Dryck: Bollinger





Min fina man serverar ännu mer champagne.



Skål grabbar!



Söta nyårsflickor.



Sen blev det lite Buzz innan varmrätten.



Varmrätt
Oxfile med cognacsås, potatisgratäng, smörstekta haricots verts
Dryck: Pichon- Longueville Baron 1998






Efterrätten skulle vara vaniljglass med varma hjortron, men vi var alla mätta. Fast lite mer champagne till tolvslaget får vi erkänna slank ner. Mums!



Nej, nu får det vara slut på lyxen för den här gången och återgå till vardagen igen. Det är inte så dumt det heller.

Tack för en jättemysig nyårsafton.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kikar in och ser vad du haft för dig den senaste tiden.. Känns som jag varit i ide eller nått den senaste tiden, när man inte hunnit runt och hälsa på i samma utsträckning :)
Det ser ut som ni hade ett väldigt härligt och gott nyår! :)
Kram